ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ…

thankyou

Ευχαριστώ

…τη σύζυγό μου Λίζα, που αναγκάστηκε να απαντήσει 3.257 φορές στο ερώτημα «είναι καλό το βιβλίο;», ακόμα κι όταν δεν ήταν, να διαβάσει και τα επτά drafts ηλεκτρονικά, να μου συμπαρασταθεί και ταυτόχρονα να έχει πολύ σημαντικές και χρήσιμες παρατηρήσεις για το περιεχόμενο του βιβλίου. Και όλα αυτά έγκυος!

…την ομάδα μας στη mamaya, Xριστίνα Μανιά, Χρήστο Κούκιο, Αντώνη Αγγελάκη, Δημήτρη Μαυροκέφαλο και Νίκο Κουτουλάκη για την πολύπλευρη συμβολή τους στην έκδοση του βιβλίου. Ειδικά τη Χριστίνα, που το διάβασε τρεις φορές και έκανε λεπτομερείς παρατηρήσεις.

…τον επιμελητή Δημοσθένη Κερασίδη για τη σημαντικότατη και δύσκολη εργασία που ανέλαβε. Οποιεσδήποτε λεκτικές ή συντακτικές βαρβαρότητες έχουν ξεμείνει στο βιβλίο δεν οφείλονται σε αυτόν αλλά σε μένα που επέμενα ότι η «βαρβαρότητα» συνάδει με το ύφος της ιστορίας. Συγγραφείς… Ξεροκέφαλοι…

…τον creative director Δημήτρη Μαγκωνάκη για τη δημιουργία της ψηφιακής παρουσίας, εικαστικής και όλου του site. Επίσης τη Γωγώ Σιμογιάννη για το graphic art design και τον Ντένη Κολύρη για την ανάπτυξη λογισμικού. Σούπερ δουλειά!

…τον creative artist Xρήστο Κουτρουλό για τα εκπληκτικά εξώφυλλα.

…την Ελένη Μαυροειδή για την σελιδοποίηση του βιβλίου.

…τη μεταφράστρια Άννα Αγγελίδου, που έχει αναλάβει το τιτάνιο έργο της μεταφοράς στην αγγλική γλώσσα.

…τους πρώτους αναγνώστες Κώστα Τ., Δημήτρη Π., Μαρία Ζ., Αλέξανδρο Μ., Φωτεινή Χ., Αλίκη Β., Μαρίνα Π., Λευτέρη Κ., Θοδωρή Κ., Φωτεινή Κ., Αντώνη Κ. και Μιχάλη Μ. για τα πολύτιμα σχόλιά τους.
Tους Κωνσταντίνο Κορίκη, Κώστα Δ. και Βαγγέλη Π. για τις συμβουλές τους σε τεχνικά και social media θέματα.

…την Έλενα, την Αναστασία και την Αμάντα, οι οποίες θα προτιμούσαν να τις πάω ξανά στο λούνα παρκ και στο ζωολογικό κήπο παρά να γράφω ασταμάτητα. Τον μικρό Αντρέα που είναι ήσυχος, μέχρι στιγμής.

…τους γονείς μου για τη συμπαράστασή τους, λίγο περισσότερο τη μητέρα μου για τις σπανακόπιτές της.

…and finally, I kid you not, I would like to thank Amazon, Google, Microsoft and Apple, I guess Adobe too, might as well add OTE and Vodafone. If I was born fifty years earlier, it might have taken me a lifetime to write the book. thanks to them it took only 600 long nights.